top of page

Novi začetki in ambiciozne okrepitve: NK Šmartno stopa v novo sezono

Pozdravljeni, navijači NK Šmartno!


Vznemirjenje in pričakovanje sta v zraku, saj se naša članska ekipa pripravlja na izjemno pomemben uvodni sestanek pred prihajajočo sezono. V teh dneh se bomo sestali in skupaj z novo vodstveno strukturo določili načrte, ki nas bodo vodili do naših ciljev.


Z veseljem sporočamo, da smo dosegli dogovor z našim novim trenerjem, ki bo ob koncu tedna tudi uradno predstavljen v našem klubu.


Poleg novega trenerja se obetajo tudi izjemne igralske okrepitve. Naš klub je uspel privabiti vrsto izkušenih igralcev, ki so že igrali v prvi slovenski nogometni ligi (1. SNL) in celo v tujini. S temi izkušenimi nogometaši bomo močnejši in bolj konkurenčni, kar nam bo omogočilo, da se zoperstavimo izzivom, ki nas čakajo v tej sezoni.


Z jasno določenimi cilji v mislih, se bomo podali na teren z močnim namenom - osvojiti MNZ ligo in napredovati v višji rang tekmovanja. Vemo, da nas čaka trdo delo in izzivi, vendar smo trdno prepričani, da smo kos temu. Naša ekipa je sestavljena iz talentiranih posameznikov, ki so pripravljeni dati vse od sebe za uspeh kluba.


Zavedamo se, da pot do cilja ni lahka in bodo nasproti postavljeni različni izzivi. Vendar pa verjamemo, da bomo s trdim delom, vztrajnostjo in timskim duhom premagali vsako oviro. Skupaj bomo gradili močno enoto, ki bo imela trdno voljo za dosego vrhunskih rezultatov.


Vaša podpora in navijanje sta ključnega pomena za nas. Vaša prisotnost na tribunah nas bo dodatno motivirala in spodbudila v težkih trenutkih. Skupaj bomo ustvarjali vzdušje, ki bo pomagalo ekipi doseči svoje cilje.


Vse to je le začetek nove lepe zgodbe za NK Šmartno. Skupaj bomo stopili na ta navdušujoča potovanja, polna izzivov in zmagovalnih trenutkov. Verjamemo, da bo to sezona, ki jo bomo zapomnili in se nanjo z veseljem spominjali.


Za NK Šmartno je ta sezona sinonim za rast in uspeh. Skupaj bomo pisali nove strani zgodovine našega kluba.


Hvala, ker ste del naše nogometne družine. Skupaj bomo naredili ta sezona nepozabno.


Več v prihodnjih dneh.


Naprej, NK Šmartno!



1,949 views0 comments

Comments


bottom of page