top of page

Novo vodstvo za svetlo prihodnost Nogometnega kluba Šmartno

V zadnjih mesecih so se v Nogometnem klubu Šmartno odvile pomembne spremembe, ki bodo zaznamovale novo poglavje v našem klubu. Z veseljem sporočamo, da smo pozdravili novo vodstvo, ki bo kljubovalo izzivom in si prizadevalo za dvig nivoja kluba ter nadaljnji razvoj nogometne skupnosti.

Ene od ključnih sprememb je zamenjava predsednika. Gospoda Metoda Petriča je zamenjal gospod Danijel Jurišić, ki prinaša svež veter in nov pogled na vodenje kluba. Z njim so prišle nove energije in vizija, ki bosta klubu omogočili še naprednejšo pot v prihodnosti.

Poleg menjave predsednika je bila izvedena tudi prenova uprave kluba. Novi člani uprave so gospod Marko Jurišić in gospa Amanda Ajdinović. Skupaj bodo ustvarjali harmonično delovno okolje ter si prizadevali za uresničitev ciljev in razvoj kluba.

Nogometna akademija, ki igra ključno vlogo pri razvoju mladih talentov, je prevzela novo vodstvo. Gospod Kristjan Marković je prevzel vodenje akademije in bo skrbel za zagotavljanje vrhunskega treninga ter strokovnega razvoja naših bodočih zvezd. Poleg tega se bo gospod Goran Čurt pridružil kot koordinator selekcij U8 do U13, kjer bo skrbel za usklajen razvoj igralcev v teh pomembnih starostnih kategorijah.

Z novo ekipo voditeljev želimo dvigniti nivo kluba in postati vodilna sila v našem nogometnem okolju. Verjamemo, da bomo s svežim pristopom, strastjo in predanostjo do nogometa lahko dosežli nove mejnike ter ustvarili odlično okolje za igralce, trenerje in navijače.

Prihodnost Nogometnega kluba Šmartno je svetla in polna priložnosti. Skupaj bomo gradili močno in povezano nogometno skupnost, ki se bo lahko ponašala z uspehi na igrišču ter vplivala na razvoj nogometa v našem okolju.


262 views0 comments

Comentarios


bottom of page