top of page

📢 OBVESTILO: Skupaj za izboljšanje infrastrukture in sproščeno druženje!

Dragi člani in privrženci Nogometnega kluba Šmartno,

Z veseljem sporočamo, da se je novo vodstvo kluba odločilo, da se loti prvih pomembnih projektov za izboljšanje naše infrastrukture. Verjamemo, da je ključno zagotoviti optimalne pogoje za naše igralce, trenerje in navijače, zato bomo poskrbeli za prenovo igrišč, okolice in garderob.

Preden pa se podamo v delovne podvige, želimo skupaj proslaviti dosežke in se poveseliti našega skupnega napredka. Zato vas vljudno vabimo na zaključek in piknik, ki bo v petek, 16. junija 2023, ob 16.00 uri na našem nogometnem igrišču.

Na dogodku se bomo družili, izmenjali ideje ter se skupaj veselili prihajajočih sprememb in izboljšav. Prav tako bomo imeli priložnost izreči zahvalo vsem članom, trenerjem in podpornikom, ki so s svojim prispevkom pripomogli k našemu uspehu.

Za prijetno vzdušje bo poskrbljeno z bogatim piknikom, ki bo vsem prisotnim na voljo. Skupaj se bomo okrepčali, poveselili ter krepili naše vezi in strast do nogometa.

Vabljeni ste vsi člani kluba, trenerji, starši, prostovoljci in navijači, da se pridružite temu dogodku, ki je namenjen vsem nam, ki smo soustvarjalci Nogometnega kluba Šmartno.

Veselimo se vaše prisotnosti, vaših idej in vaše podpore prihajajočim projektom. Skupaj bomo dokazali, da smo močna in združena skupnost, ki si prizadeva za najboljše rezultate na in izven igrišča.

Vidimo se v petek, 16. junija 2023, ob 16.00 uri na našem nogometnem igrišču!

S športnim pozdravom,

Novo vodstvo Nogometnega kluba Šmartno


468 views0 comments

Comments


bottom of page